Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17.03.2020

 

            № 12 о.д.

 

 Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення корона вірусної інфекції COVID-19 на території Сергіївської об’єднаної територіальної громади

 

 На виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», рішення позапланового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.03.2020 року. Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» та постановою Кабінету Міністрів України
від 16 березня 2020 р. № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з метою запобігання поширення на території Сергіївської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19:

 

1.Призупинити з 17.03.2020 року по 03.04.2020 року роботу об’єктів загального користування  (крім об’єктів з продажу продуктів харчування , аптеки та АЗС), з присутністю більше десяти осіб – незалежно від форми власності та підпорядкування.

2.Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради та підприємствам, установам та організаціям комунальної форми власності, засновником яких є Сергіївська ОТГ – обмежити прийом громадян.

3.Відповідальним особам вказаних суб’єктів визначити телефони «гарячих ліній» для прийняття та опрацювання заяв та звернень громадян.

4.Керівникам підприємств, установ, організацій та закладів  незалежно від форми власності:

- припинити з 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів на території Сергіївської об’єднаної територіальної громади, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

- посилити дезінфекційний режим приміщень (проведення вологих прибирань з використання дезінфікуючих засобів).

- забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання.

- забезпечити здійснення протиепідемічних заходів та посилити дезінфекційні заходи.  

  1. Відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, призупинити роботу закладів освіти та культури Сергіївської об’єднаної територіальної громади, перевівши працівників на дистанційні методи роботи.  
  2. Директору комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради (Лободі Ю.В) рекомендувати забезпечити контроль за похилого віку та людьми з обмеженими можливостями, які залишилися без піклування, організувати доставку продуктів харчування, ліків, тощо додому.
  3. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Тарасенко О.А опублікувати розпорядження на сайті Сергіївської сільської ради та довести до відома керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови Дичка О.Р.

 

           Сільський голова                                                                                                                                            І.Г. Лідовий

вгору