Menu

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 36, 116, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, сільська рада ВИРІШИЛА:

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(п’ята сесія восьмого скликання)

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

29.04.2021

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

         Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 36, 116, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянину Заколодяжному Олександру Миколайовичу, жителю с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до ч. 4 статті 116 Земельного кодексу України, оскільки Заколодяжним О.М. використане право отримання у власність земельної ділянки за даним видом цільового призначення.
  2. Відмовити громадянину Лифар Сергію Олександровичу, жителю м. Бердичів, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  3. Відмовити громадянці Лифар Зоряні Анатоліївні, жительці м. Бердичів, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  4. Відмовити громадянину Буловацькому Богдану Анатолійовичу, жителю м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  5. Відмовити громадянину Оболонському Ігорю Георгійовичу, жителю м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  6. Відмовити громадянину Оболонському Андрію Георгійовичу, жителю м. Суми, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  7. Відмовити громадянці Цвіркун Катерині Сергіївні, жительці м. Суми, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  8. Відмовити громадянину Скороходу Анатолію Вікторовичу, жителю с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище. 9. Відмовити громадянину Близнюку Руслану Анатолійовичу, жителю с. Лучка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.  10. Відмовити громадянці Яцун Наталії Миколаївні, жительці м. Лебедин, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.   11. Відмовити громадянину Бабченко Василю Миколайовичу, жителю м. Одеса, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  9. Відмовити громадянину Слісар Павлу Олександровичу, жителю м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  10. Відмовити громадянину Зайцеву Олексію Сергійовичу, жителю м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  11. Відмовити громадянину Бабченку Євгену Васильовичу, жителю м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  12. Відмовити громадянці Бубновій Юлії Аліківні, жительці м. Київ, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим що ділянка відноситься до земель загального користування – громадське пасовище.
  13. Відмовити громадянину Пустовіту Андрію Григоровичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  14. Відмовити громадянці Яцун Наталії Миколаївні жительці м. Лебедин, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  15. Відмовити громадянину Скоропису Сергію Вікторовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  16. Відмовити громадянину Кузьменку Олександру Миколайовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  17. Відмовити громадянці Близнюк Анастасії Русланівні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  18. Відмовити громадянці Адонкі Тетяні Іванівні жительці м. Харків, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  19. Відмовити громадянину Близнюку Руслану Анатолійовичу жителю с. Лучка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  20. Відмовити громадянину Скороходу Анатолію Вікторовичу жителю с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  21. Відмовити громадянці Цвіркун Катерині Сергіївні жительці смт. Семенівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.

         25 Відмовити громадянину Чубатому Сергію Петровичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 1,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.

  1. Відмовити громадянину Гресю Віктору Васильовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 4,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  2. Відмовити громадянці Смаль Ганні Яківні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.

         28 Відмовити громадянину Смалю Олексію Павловичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.

  1. Відмовити громадянину Пономаренку Миколі Павловичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  2. Відмовити громадянці Пономаренко Ніні Іванівні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  3. Відмовити громадянці Смаль Ларисі Миколаївні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  4. Відмовити громадянину Смалю Валерію Олексійовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  5. Відмовити громадянці Москаленко Раїсі Олександрівні жительці с. Крамарщина, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  6. Відмовити громадянину Скляру Сергію Івановичу жителю с. Крамарщина, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:002:0087, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  7. Відмовити громадянці Урасовій Юлії Миколаївні, жительці с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, через неподання графічного матеріалу.
  8. Відмовити громадянину Пономаренку Миколі Павловичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  9. Відмовити громадянці Пономаренко Ніні Іванівні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  10. Відмовити громадянину Скляру Сергію Івановичу жителю с. Крамарщина, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  11. Відмовити громадянці Скляр Ганні Яківні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  12. Відмовити громадянці Смаль Ларисі Миколаїівні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  13. Відмовити громадянину Смалю Олексію Павловичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  14. Відмовити громадянці Чубатій Віті Миколаївні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  15. Відмовити громадянці Москаленко Раїсі Олександрівні жительці с. Крамарщина, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  16. Відмовити громадянину Смалю Валерію Олексійовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  17. Відмовити громадянці Чубатій Вірі Миколаївні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  18. Відмовити громадянину Смалю Миколі Анатолійовичу жителю с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  19. Відмовити громадянці Смаль Марині Сергіївні жительці с. Розбишівка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 2,00 га для городництва із земель комунальної власності на території Сергіївської сільської ради в межах земельної ділянки 5320485900:00:001:0410, відповідно до пункту 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.
  20. Відмовити громадянці Івко Світлані Олександрівні, жительці с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, через неподання графічного матеріалу.

49 Відмовити громадянину Лободі Валерію Івановичу, жителю с. Сергіївка, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності на території Сергіївської сільської ради, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, через неподання графічного матеріалу.

 

Сільський голова                                                                                                                                                          І.Г. Лідовий

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору