Menu

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

ДК021:2015:15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-11-30-012961-a
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Запропонований товар має бути врожаю 2022-2023 рр., відповідати термінам зберігання та повинен відповідати вимогам Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997р.,діючим міждержавним, національним стандартам і нормам, технічним умовам виробника, якісним вимогам Замовника і не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок та підтверджуватись відповідними документами, які підтверджують якість і безпечність товару для здоров’я й життя людини.

Масло вершкове - Масло вершкове з масовою часткою жиру не менше 72,5 %, вищого ґатунку, без рослинних домішок.  Пакування - пачки по 180 г. Склад - жири та вершки коров’ячого молока 100%.

За технологічними особливостями  - солодко вершкове. Смак і запах - чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації, без сторонніх присмаків та запахів.

Консистенція та зовнішній вигляд – однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабо блискуча, суха або з наявністю поодиноких дрібних крапель вологи розміром до 1 мм.

Колір – від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою.

Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів ( п. 1.4. Спільного наказу МОіН ТА МОЗ України від 15.08.2006р. № 620/563), а також ГМО (п.6.8. ст. 3 Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р. № 142-5).

Товар виготовлений відповідно ДСТУ 4399: 2005 «Масло вершкове. Технічні умови» за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.

В заклади освіти  забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт та повертається постачальнику.

1.Якість продукції повинна відповідати діючим державним стандартам. При поставці кожної партії товару за графіком обов’язковою вимогою є дотримання термінів реалізації та умов зберігання продуктів, що швидко та особливо швидко псуються (Додаток 4 до п. 1.15 «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», затвердженої Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227).

Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК021:2015:15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 178835,00 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

вгору