Menu

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування замовника:

Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

ДК021:2015:15510000-6 - Молоко та вершки (Молоко пастеризоване)

  1. Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-12-02-008611-a
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Запропонований відповідати термінам зберігання та повинен відповідати вимогам Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97 від 23.12.1997р.,діючим міждержавним, національним стандартам і нормам, технічним умовам виробника, якісним вимогам Замовника і не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок та підтверджуватись відповідними документами, які підтверджують якість і безпечність товару для здоров’я й життя людини.

Молоко пастеризоване - Молоко коров’яче питне пастеризоване жирність не нижче 3.2%. Молоко має бути білого із злегка жовтуватого кольору, однорідної нетягучої консистенції, без осаду, без сторонніх не властивих свіжому молоку смаку і запаху, фасоване у поліетиленові пакети від 900 гр до 1000 гр. Кожна одиниця спожиткової тари повинна бути чиста, не пошкоджена та промаркована відповідно ДСТУ та ТУ, містити етикетку державною мовою із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміни придатності та умов зберігання, а також відсутність ГМО.

Термін придатності до споживання  - не менше 36 годин, але не більше 8 діб, на момент поставки повинен становити .

В заклади освіти  забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт та повертається постачальнику.

1.Якість продукції повинна відповідати діючим державним стандартам. При поставці кожної партії товару за графіком обов’язковою вимогою є дотримання термінів реалізації та умов зберігання продуктів, що швидко та особливо швидко псуються (Додаток 4 до п. 1.15 «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», затвердженої Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227).

Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК021:2015:15510000-6 - Молоко та вершки (Молоко пастеризоване)  сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 203848,00 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями

вгору