Обґрунтування
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки свинина, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, Стегно куряче,охолоджене)
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради , ЄДРПОУ 41066102
ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки свинина, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, Стегно куряче,охолоджене)
М'якоть без кістки свинина, охолоджена - М'якуш свинини з тазостегнової і лопаткової частини туші охолоджений без кісток, з видаленою сполучною тканиною, порубаний великими шматками. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка. На м’ясі не дозволено наявність забруднення. Свинина не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 г мяса.)Колір: від рожевого до червоного.Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху.Фасування: Упаковка, без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО
Філе куряче, охолоджене - Філе куряче, охолоджене Філе куряче повинне мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію, повинне бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня не завітрена. Рожевого кольору. Без ГМО. Фасування: Упаковка, без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО.
Стегно куряче, охолоджене - Стегно куряче, охолоджене. М’ясо повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху, світло-рожевого кольору,Фасування: Упаковка, без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМОВ заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт та повертається постачальнику.
1.Якість продукції повинна відповідати діючим державним стандартам. При поставці кожної партії товару за графіком обов’язковою вимогою є дотримання термінів реалізації та умов зберігання продуктів, що швидко та особливо швидко псуються (Додаток 4 до п. 1.15 «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», затвердженої Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227).
Товар повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації.
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (М'якоть без кістки свинина, охолоджена, Філе куряче, охолоджене, Стегно куряче,охолоджене) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення.
Відкриті торги з особливостями