Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 (тридцять четверта сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

05 грудня 2019 року 

 

Про надання дозволу на прийом-передачу необоротних активів з балансу Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради на баланс комунального підприємства «Сергіївське» за загальною балансовою вартістю 1300,00 грн.

 

Керуючись статтею 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розглянувши клопотання виконуючої обов’язки старости с. Качанове Хоптинської Т.Г. 03.12.2019, про надання дозволу на прийом-передачу необоротних активів з балансу Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради на баланс комунального підприємства «Сергіївське» на баланс комунального підприємства «Сергіївське» за загальною балансовою вартістю 1300,00 грн., сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Качанівському старостинському округу Сергіївської сільської передати безоплатно необоротні активи з балансу Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради на баланс комунального підприємства «Сергіївське» лавочки у кількості 2 штуки за загальною балансовою вартістю 1300,00 грн. та у 30-денний термін скласти відповідні акти прийняття-передачі і надати їх до виконавчого комітету Сергіївської сільської ради для затвердження на пленарному засіданні сесії сільської ради.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області.

        

Сільський голова                                                                                  І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору