Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(перша сесія восьмого скликання)

(третє пленарне засідання)

 

РІШЕННЯ

 

13 листопада 2020 року

 

Про умови оплати праці сільському голові Сергіївської сільської ради

 

Керуючись статтями 26, п. 5 частини першої статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 21  Закону України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 3 Закону України  «Про  засади  запобігання  і  протидії корупції»,  Постанови   Кабінету  Міністрів  України   від  19.06.2019  №525 «Про  внесення  змін  у додатки до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 р. № 268, сільська  рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити посадовий оклад сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. в розмірі: 11500,00 грн. та надбавку до посадового окладу за восьмий ранг посадової особи місцевого  самоврядування у розмірі 550,00 грн.
  2. Встановити сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. надбавку за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.
  3. Встановити сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. щомісячну премію в розмірі 40 відсотків посадового окладу.
  4. Надавати матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. в розмірі середньомісячної заробітної плати.
  5. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. в розмірі середньомісячної заробітної плати.
  6. Дозволити сільському голові Сергіївської сільської ради  Лідовому І.Г.:

- встановлювати надбавку в розмірі 50 відсотків посадового окладу  з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років за високі досягнення у праці, або за виконання особливо важливої роботи працівникам виконавчого комітету та бюджетних установ, закладів Сергіївської  сільської ради  Гадяцького району Полтавської області.

- здійснювати доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників виконавчого комітету органів та бюджетних установ, закладів  Сергіївської  сільської ради Гадяцького  району Полтавської області (у разі хвороби, відпустки, тощо) з використанням на цю мету 50 відсотків посадового окладу відсутнього працівника.

- преміювати щомісяця працівників виконавчого комітету та бюджетних установ, закладів, а також до державних і професійних свят, ювілейних дат у межах фонду бюджетних асигнувань, затверджених у бюджеті на 2021 рік на утримання відповідних органів, установ, закладів.

- надавати працівникам установ, організацій, закладів Сергіївської сільської ради  Гадяцького району Полтавської області матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати працівника.

  1. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Ісаєнко О.Ю.) нараховувати та виплачувати щомісяця, починаючи з січня 2021 року по грудень 2021 року включно премії відповідно до вищезазначених пунктів цього рішення.
  2. При зміні посадових окладів премія у зміненому розмірі виплачується з того місяця, в  якому прийнято рішення пленарного засідання сесії сільської ради про  затвердження нових посадових окладів.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (голова комісії: Смаль М.А.)
  4. Термін контролю до 31.12.2021 року.
  5. Дане рішення чинне з 01.01.2021року.

       

Сільський голова                                                                                                                                                                          І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору