Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(восьма сесія восьмого скликання)

 

ВИТЯГ ІЗ РІШЕННЯ

 

11.08.2021

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

 

         Керуючись частиною 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 83, 118, 122, 123 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, беручи до уваги рішення двадцять четвертої сесія сьомого скликання Сергіївської сільської ради від 25.01.2019 «Про затвердження «Переліку чотирьох вільних земельних ділянок, право оренди на які пропонується до продажу на земельних торгах окремими лотами», розташованих за межами населених пунктів Сергіївської сільської ради», та рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, через неподання графічного матеріалу, громадянам за списком:

 

 

№ п/п

 

Прізвище, імя, побатькові

 

Місце проживання

Площа земельної ділянки

1

Дугніст Владислав Миколайович

с. Вирішальне

2,00 га

2

Веклинець Наталія Андріївна

с. Вирішальне

1,80 га

3

Дугніст Тетяна Миколаївна

с. Вирішальне

1,80 га

4

Касянчук Юрій Анатолійович

с. Лучка

2,00 га

 

  1. Відмовити громадянину Грабінському Сергію Вікторовичу, жителю с. Качанове у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,0 га у власність, відповідно до частини 7 статті 118 Земельного кодексу України через прийняття щодо земельної ділянки з кадастровим номером 5320482600:00:006:0050 рішення про включення її в перелік вільних земельних ділянок, право оренди на які пропонується до продажу на земельних торгах окремим лотом.
  2. Відмовити громадянці Кревсун Марії Іванівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,25 га, відповідно до частини 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до Генеральному плану с. Розбишівка.
  3. Відмовити громадянину Жупрянському Олегу Миколайовичу, жителю с. Вирішальне у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2,00 га, відповідно до частини 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення.

 

Сільський голова                                                                                  І.Г. Лідовий

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору