Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(одинадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

05.11. 20219

 

Про оприлюднення проекту Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

Керуючись ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №111 від 29.10.2021 «Про схвалення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік» та рекомендації постійної комісії сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Оприлюднити проект Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  2. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. оприлюднити проект Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору