Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(одинадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

05.11.2021

Про розгляд тарифів на послуги для населення Сергіївської сільської ради, які надає СКП «Добробут» Сергіївської сільської ради                                                                          

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 пункту 2, статті 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», наказу Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 за №603, розглянувши калькуляції вартості розроблених директором спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради Ілляшенком А.О. та з метою забезпечення населення якісними послугам, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію директора спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради Ілляшенком А.О. прийняти до відома.
  2. Рекомендувати виконавчому комітету Сергіївської сільської ради внести зміни до пункту 4 рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №40 від 02.05.2019 «Про затвердження тарифів на послуги для населення Сергіївської сільської ради, які надає СКП «Добробут» Сергіївської сільської ради» та викласти його в наступній редакції:

- Затвердити вартість 1 м3 дров по СКП «Добробут» Сергіївської сільської ради:

для населення Сергіївської сільської територіальної громади – 700,00 грн/ м3;

для населення за межами Сергіївської сільської територіальної громади – 960,00 грн/ м3

 

Сільський голова                                                                              І. Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору