Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(одинадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

05.11.2021

 

Про продовження договору оренди майна з АТ «УКРПОШТА» без проведення аукціону

Керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020№483, розглянувши лист Полтавської дирекції АТ «УКРПОШТА» від 28.09.2021 року, беручи до уваги інформацію балансоутримувача - виконавчого комітету Сергіївської сільської ради та висновки постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Продовжити договір оренди частини нежитлового приміщення будівлі площею 64,0 кв. м. з АТ «УКРПОШТА» №1/28 від 14.02.2012 року для розміщення відділення поштового зв’язку в с. Качанове вул. Клубна, 10 на тих самих умовах.
  2. Відповідно до умов попереднього договору термін оренди п’ять років, орендна плата - 1 грн. в місяць.
  3. Доручити сільському голові Сергіївської сільської ради Лідовому І.Г. укласти додаткову угоду про продовження договору оренди шляхом викладення договору оренди в новій редакції.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

 

Сільський голова                                                                                І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору