Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(одинадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

05.11.2021

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Сергіївської сільської ради

 

Відповідно до статей 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 185 Земельного кодексу України та статей 1, 18 Закону України «Про оцінку земель», сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Замовити виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів с. Веселе, с. Розбишівка Сергіївської сільської ради.
  2. Укласти договір на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів с. Веселе, с. Розбишівка Сергіївської сільської ради.
  3. Покласти обов’язки з оформлення договору на сільського голову Лідового Ігора Григоровича та доручити йому від імені Сергіївської сільської ради підписати договір, технічні документації з нормативної грошової оцінки та інші документи, які стосуються виготовлення нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

 

Сільський голова                                                                                  І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору