Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дванадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

03.12.2021

Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

        Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 33, 83, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,  статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Федьку Віктору Григоровичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,50 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:0:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  2. Надати дозвіл громадянину Смалю Анатолію Григоровичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,00 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  3. Надати дозвіл громадянину Домашенку Володимиру Сергійовичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Крамарщина.
  4. Надати дозвіл громадянці Рижук Наталії Володимирівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,30 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.
  5. Надати дозвіл громадянці Гресь Галині Володимирівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  6. Надати дозвіл громадянину Маніну Ярославу Івановичу, жителю с. Лучка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,45 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  7. Надати дозвіл громадянці Бернацькій Ніні Олексіївні, жительці м. Житомир, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,20 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  8. Надати дозвіл громадянину Боровику Михайлу Івановичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,80 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  9. Надати дозвіл громадянці Жепко Анастасії Стефанівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0015 на території Сергіївської сільської ради.
  10. Надати дозвіл громадянці Мандриці Оксані Антонівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  11. Надати дозвіл громадянці Скідан Ірині Василівні, жительці с. Вишеньки Бориспільського району, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,50 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  12. Надати дозвіл громадянці Лиходід Вікторії Петрівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,10 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  13. Надати дозвіл громадянці Лиходід Аліні Петрівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  14. Надати дозвіл громадянину Лиходіду Петру Володимировичу, жителю с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 1,70 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Розбишівка.
  15. Надати дозвіл громадянці Буровій Марії Андріївні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої в межах ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:004:0021 на території Сергіївської сільської ради.
  16. Надати дозвіл громадянці Біляк Олені Григорівні, жительці с. Качанове, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,40 га розташованої на території Сергіївської сільської ради в межах с. Качанове.
  17. Надати дозвіл громадянці Литвин Віті Михайлівні, жительці с. Розбишівка, на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га в с. Розбишівка вул. Гагаріна 6а.
  18. Рекомендувати громадянам:

        18.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

        18.2. Подати погоджений проєкт землеустрою на затвердження сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору