Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дванадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

03.12.2021

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

         Керуючись частиною 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 83, 118, 122, 123 Земельного кодексу України, розглянувши заяву громадян, беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, через неподання графічного матеріалу, громадянину Михайлику Олександру Івановичу.
  2. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, що розташована на території Сергіївської сільської ради за межами с. Розбишівка, відповідно до ч. 6 статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення, громадянину Близнюку Руслану Анатолійовичу.
  3. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби, площею 1,14 га, що розташована на території Сергіївської сільської ради за межами с. Розбишівка, відповідно до ч. 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення, громадянину Верещаці Ігорю Миколайовичу.
  4. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби, площею 2,2 га, що розташована на території Сергіївської сільської ради за (Розбишівський старостинський округ), відповідно до ч. 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до Генерального плану с. Розбишівка, громадянину Ткаченку Михайлу Миколайовичу.
  5. Відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби, площею 2,1411 га, що розташована на території Сергіївської сільської ради за межами с. Розбишівка, відповідно до ч. 3 статті 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю до прийнятого рішення, громадянину Ткаченку Михайлу Миколайовичу.

 

 

Сільський голова                                                                                     І.Г. Лідовий

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору