Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ 

23.12.2021

Про Порядок використання коштів виконавчого комітету сільської ради на представницькі витрати на 2022 рік

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Сергіївська сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити порядок використання коштів виконавчим комітетом сільської ради на представницькі витрати на 2022 рік (додається).
  2. Начальнику фінансового відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Лобода В. Г.) передбачити кошти в бюджеті на виконання заходів Програми.
  3. Спеціалісту І категорії з організаційної роботи виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. оприлюднити це рішення на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                                  Ігор ЛІДОВИЙ

 

                      Додаток

До рішенням тринадцятої сесії сьомого скликання Сергіївської сільської ради від 23.12.2021

                                                ПОРЯДОК

використання коштів виконавчого комітету сільської ради на представницькі витрати

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

         1.1 Порядок розроблений з метою забезпечення повноважень виконавчого комітету Сергіївської сільської ради щодо представлення спільних інтересів територіальної громади, взаємодії і зв’язків з територіальними громадами, місцевими органами виконавчої  влади та місцевого самоврядування, трудовими колективами, об’єднаннями громадян, а також участі у зовнішніх відносинах відповідно до законодавства.

         1.2 Порядок визначає напрями і умови спрямування коштів,  передбачених в сільському бюджеті на зазначені цілі, а також порядок звітування про їх використання.

         1.3 За напрямами видатки спрямовуються на представницькі витрати виконавчого комітету Сергіївської  сільської ради  в частині проведення прийому і обслуговування іноземних представників і делегацій та представників інших міст, областей, підприємств, організацій, установ, які прибули для проведення переговорів з метою налагодження партнерських зв’язків, встановлення взаємовигідного співробітництва та вирішення питань, віднесених  до компетенції органів місцевого самоврядування.

  1. ПРЕДСТАВНИЦЬКІ ВИТРАТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

        2.1 Представницькі витрати здійснюються в межах коштів, передбачених на зазначені цілі в Програму заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Сергіївської сільської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2022 рік

2.2. До представницьких витрат належать витрати :

2.2.1 Пов’язані з обслуговуванням представників і делегацій , а також керівників органів місцевого самоврядування, які прибули для проведення переговорів, нарад чи семінарів з метою налагодження ділових зв’язків встановлення та розвиток взаємовигідного співробітництва. Це зокрема:

- проведення офіційного прийому (сніданок, обід, вечеря) представників;

- транспортне забезпечення представників ;

- заходи культурної програми;

- буфетне  обслуговування під час переговорів;

- оплата послуг перекладача (в необхідних випадках);

- оплата проживання у готелях;

2.2.2 Витрати, пов’язані з відзначенням державних, історичних, професійних свят та ювілейних дат.

2.3 Для належного оформлення представницьких витрат необхідні такі документи:

1) розпорядження про проведення офіційного прийому або презентації , відзначення державних, історичних, професійних свят та ювілейних дат;

2) програма офіційного прийому або презентації, відзначення державних, історичних, професійних свят та ювілейних дат;

3) плановий кошторис витрат;

4) звіт (акт) про фактичні витрати .

2.4 Розпорядчим документом ради  визначається коло осіб, які мають відношення до прийому представників, делегацій. При цьому чисельність учасників зі сторони, що проводить офіційний прийом, не повинна перевищувати чисельність запрошених.

  1. ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ

Бухгалтерський облік фінансово-господарських операцій та звітність  про використання коштів здійснюється відділом бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради .

 

Секретар сільської ради                                                             Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору