Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 (тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

23.12.2021   

 

Про внесення змін до рішення першої сесії сьомого скликання (друге пленарне засідання) Сергіївської сільської ради від 21.12.2016 «Про прийняття повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців»                                                                                                                 

Керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення першої сесії сьомого скликання (друге пленарне засідання) Сергіївської сільської ради від 21.12.2016 «Про прийняття повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців», виклавши його в наступній редакції:

  1. Прийняти повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  2. Виконання обов’язків у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців покласти на Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради.

        

Сільський голова                                                                         Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору