Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

23.12.2021

 

Про звіт поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Миргородського РВП Паська А.О. про проведену роботу за 2021 рік та перспективи роботи на 2022 рік           

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши та обговоривши  звіт поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Миргородського РВП Паська Андрія Олександровича про проведену роботу за 2021 рік та перспективи роботи на 2022 рік, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Миргородського РВП Паська А.О. про проведену роботу за 2021 рік та перспективи роботи на 2022 рік прийняти до відома (додається).
  2. Відмітити позитивну роботу поліцейського офіцера громади Миргородського РВП Паська Андрія Олександровича за 2021 рік направлену на стабілізацію забезпечення прав та свобод громадян, публічної безпеки та правопорядку, протидії злочинності на території  Сергіївської сільської територіальної громади.
  3. Рекомендувати поліцейському офіцеру громади Миргородського РВП Паську А.О.

3.1. Активізувати роботу щодо попередження, профілактики та розкриття злочинів, дотримання громадського порядку у населених пунктах сільської ради.

3.2. Посилити контроль за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування, які розташовані поблизу місць масового перебування молоді.

3.3. Здійснювати рейди з метою виявлення, розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції, торгівлі підакцизними товарами.

3.4. Організовувати зустрічі з населенням, трудовими, педагогічними колективами для визначення конкретних дій щодо боротьби з порушеннями на підзвітній території та проведення профілактичної роботи.

3.5. Проводити роботу із умовно достроково-звільненими та умовно засудженими в питанні виправлення і переорієнтації їх світогляду, а також проведенні індивідуальної, роз’яснювальної, правоохоронної, агітаційної роботи.

  1. 4. Відповідальність за виконанням даного рішення покласти на поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Миргородського РВП Паська А.О., контроль покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору