Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

23.12.2021

Про втрату чинності рішення двадцять сьомої сесії сьомого скликання від 16.04.2019 «Про визначення тимчасового виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Сергіївської сільської ради»

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради №133 від 20.12.2021 «Про визначення тимчасового виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Сергіївської сільської ради», з метою впорядкування надання мешканцям сільської ради своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів, недопущення засмічення населених пунктів та прилеглих територій та дотримання санітарного благополуччя, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Рішення двадцять сьомої сесії сьомого скликання від 16.04.2019 «Про визначення тимчасового виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Сергіївської сільської ради» визнати таким, що втратило чинність.
  2. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р. та на постійну комісію Сергіївської сільської ради з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору