Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

23 грудня 2021 року

Про передачу та закріплення індивідуально визначеного майна комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади комунальному підприємству «Сергіївське» Сергіївської сільської ради на правах господарського відання

 Керуючись п. 31 ст. 26 та ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до  Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління затвердженого рішенням тринадцятої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 23.12.2021, з метою ефективної роботи комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради по задоволенню потреб населення Сергіївської сільської територіальної громади, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати та закріпити індивідуально визначене майно комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади комунальному підприємству «Сергіївське» Сергіївської сільської ради на правах господарського відання:

- Трактор Беларус- 82,1 в комплекті із додатковим навісним обладнанням (швидкоз'ємний фронтальний навантажувач з челюсним ковшом ГЕНЕРАЛ 1600, причіп тракторний самоскидний з надставними суцільнометалевими бортами 2ПТС- 4,5, косарка ротаційна Lisicki модель Z178 з захисним кожухом 824-314 та карданним валом) за балансовою вартістю 973200,00 грн (дев’ятсот сімдесят три тисячі двісті гривень);

- Автомобіль марка – АТ, модель – АТВ-2/2 на базі DAYUN CGC-1120, 2021 року виготовлення, номер кузова – Y99ATB220M0D21018, АПП №626172, за балансовою вартістю 1398000,00 грн (один мільйон триста дев’яносто вісім гривень).

  1. Уповноважити начальника комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради Кавуна Анатолія Івановича, представляти інтереси Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради в Територіальному сервісному центрі №5345 РЦС ГСЦ МВС та в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області з питань реєстрації, отримання свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, номерних знаків на транспортні засоби.
  2. Передачу провести згідно діючого законодавства по акту прийому-передачі.
  3. Начальнику комунального підприємства «Сергіївське» Сергіївської сільської ради здійснювати заходи щодо ефективного використання та збереження переданого майна.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський   голова                                                                           Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору