Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

23 грудня 2021 року

Про надання дозволу на передачу та закріплення індивідуально визначеного майна, переданого ПРАТ «Каплинцівське» в оренду Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради, спеціалізованому комунальному підприємству «Добробут» Сергіївської сільської ради на правах оперативного управління

 Керуючись п. 31 ст. 26 та ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до  Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління затвердженого рішенням тринадцятої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 23.12.2021, з метою ефективної роботи спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради по задоволенню потреб населення Сергіївської сільської територіальної громади, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради на передачу та закріплення індивідуально визначеного майна, переданого ПРАТ «Каплинцівське» в оренду Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради, спеціалізованому комунальному підприємству «Добробут» Сергіївської сільської ради на правах оперативного управління:

- Трактор БЕЛАРУС 80.1, реєстраційний номер 20824 ВІ, Інвентарний номер – 920-10105-0005.

  1. Передачу провести згідно діючого законодавства по акту прийому-передачі.
  2. Директору спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради здійснювати заходи щодо ефективного використання та збереження переданого майна.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський   голова                                                                           Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору