Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тринадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

23.12.2021

 

Про продовження договорів оренди майна з Полтавською дирекцією АТ «УКРПОШТА» без проведення аукціону

Керуючись ст.26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020№483, розглянувши лист Полтавської дирекції АТ «УКРПОШТА» від 19.11.2021 року, беручи до уваги інформацію балансоутримувача - виконавчого комітету Сергіївської сільської ради та висновки постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Продовжити договір оренди частини нежитлового приміщення будівлі площею 21,0 кв. м. з Полтавською дирекцією АТ «УКРПОШТА» №06.2-414 від 20.02.2018 року для розміщення відділення поштового зв’язку в с. Сергіївка вул. Центральна,15 на тих самих умовах.
  2. Продовжити договір оренди частини нежитлового приміщення будівлі площею 10,3 кв. м. з Полтавською дирекцією АТ «УКРПОШТА» №06.2-413 від 20.02.2018 року для розміщення відділення поштового зв’язку в с. Розбишівка вул. Сумська,1а на тих самих умовах.
  3. Відповідно до умов попереднього договору термін оренди два роки, орендна плата -1 грн. в рік.
  4. Доручити сільському голові І.Г. Лідовому укласти додаткові угоди про продовження договору оренди шляхом укладення договору оренди в новій редакції.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                           Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору