Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(чотирнадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

04.02.2022

Про надання дозволу на передачу земельної ділянки в суборенду

        Згідно статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 12, частини 6 статті 93 Земельного кодексу України,  Законом України «Про оренду землі», розглянувши заяву громадянина Верещаки О.Л., беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Верещаці Олегу Леонідовичу, жителю села Розбишівка, на передачу в суборенду земельної ділянки з кадастровим номером 5320485900:00:002:0089 площею 6,015 га, що перебуває в оренді у громадянина Верещаки О.Л., згідно договору, заключеного між Сергіївською сільською радою та громадянином Верещакою О.Л..
  2. Рекомендувати гр. Верещаці О.Л. зареєструвати інше речове право (право сервітуту) в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з містобудування, будівництва, житлово – комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

 

Сільський голова                                                                        Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору