Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(вісімнадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

20.07.2022

Про передачу у користування основних засобів добровольчому формуванню Сергіївської сільської територіальної громади №1

Керуючись статтями 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву», Постанови КМУ від 21.122021 № 1447 «Про затвердження Порядку організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчих формувань територіальних громад до виконання завдань територіальної оборони», Постанови КМУ від 29.12.2021 № 1449 «Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад», з метою своєчасного реагування та вжиття необхідних заходів для оборони території Сергіївської сільської територіальної громади та захисту населення на її території, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити розпорядження сільського голови, а саме:

- розпорядження №66а о.д. від 07.07.2022 «Про передачу у користування основних засобів добровольчому формуванню Сергіївської сільської територіальної громади №1» (копія додається);

- розпорядження №69а о.д. від 12.07.2022 «Про передачу у користування основних засобів добровольчому формуванню Сергіївської сільської територіальної громади №1» (копія додається).

  1. Затвердити акти приймання-передачі в користування основних засобів (за загальною балансовою вартістю 614700,00 грн.), добровольчому формуванню Сергіївської сільської територіальної громади №1, на строк дії воєнного стану в Україні (акти додаються).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвиткуСергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

 

Сільський голова                                                                               Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору