Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дев’ятнадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

10.10.2022

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 81, 125, 126 Земельного кодексу України, статтями 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтями 13, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадянки Тихонович М.М., жительки с. Петрівка-Роменської Миргородського району про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходяться на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Тихонович Марії Михайлівні, жительці с. Петрівка-Роменська Миргородського району, як власнику земельної частки (паю), на підставі Свідоцтва про право на спадщину за законом від 20.09.2022 року, зареєстрованого в реєстрі №562, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,66 умовних кадастрових га, що знаходиться на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  2. Громадянці Тихонович М.М.:  

2.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.2. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження до сільської ради у встановленому законом порядку.

 

Сільський голова    Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору