Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

11.11.2022

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ «Жито-3»

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 83, 126 Земельного кодексу України, статтями 13, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про земельний кадастр»,розглянувши заяву ФГ «Жито-3» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства, що знаходяться на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Дозволити ФГ «Жито-3» виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 33,8432 га, що знаходиться на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, для ведення фермерського господарства та  перебуває в оренді в ФГ «Жито-3».
  2. Рекомендувати ФГ «Жито-3»:  

2.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.2. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження сільської ради у встановленому законом порядку.

 

Сільський голова    Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору