Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

11.11.2022

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Салацькій Н.В.

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 81, 125, 126 Земельного кодексу України, статтями 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтями 13, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянки Салацької Н.В., жительки с. Побєда Лозівськго району Харківської області про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Салацькій Ніні Василівні, жительці с. Побєда  Лозівського району Харківської області, як власниці земельної частки (паю) на підставі Свідоцтва про право на спадщину за законом від 01.11.2022 року, зареєстрованого в реєстрі №682, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,09 умовних кадастрових гектарів, що знаходиться на території Сергіївської сільської ради (Розбишівський старостинський округ) Миргородського району Полтавської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Громадянці Салацькій Н.В.:

2.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.2. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження до сільської ради у встановленому законом порядку.

 

Сільський голова    Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору