Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ  ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять четверта сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

03 березня 2023 року                                                                       

Про надання згоди на безоплатне прийняття у власність Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради та надання дозволу на передачу на баланс КП «Сергіївське» Сергіївської сільської ради об’єкта будівництва «Будівництво артезіанської свердловини для господарсько-питного водозабезпечення по вул. Шевченка в с. Сергіївка Гадяцького району Полтавської області»

 

 Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного кодексу України, Закону Україну «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у власність Виконавчому комітету Сергіївської сільської ради Полтавської області з балансу Управління житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської обласної державної адміністрації (облвійськадміністрації) об’єкта будівництва «Будівництво артезіанської свердловини для господарсько-питного водозабезпечення по вул. Шевченка в с. Сергіївка Гадяцького району Полтавської області» за первісною вартістю 1870553,06 грн.
  2. Збільшити вартість об’єкта будівництва «Будівництво артезіанської свердловини для господарсько-питного водозабезпечення по вул. Шевченка в с. Сергіївка Гадяцького району Полтавської області» (далі об’єкта будівництва) на 109999,80 грн (виготовлення проектно-кошторисної документації об’єкта будівництва).
  3. Надати дозвіл на передачу з балансу Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Полтавської області на баланс КП «Сергіївське» Сергіївської сільської ради об’єкта будівництва «Будівництво артезіанської свердловини для господарсько-питного водозабезпечення по вул. Шевченка в с. Сергіївка Гадяцького району Полтавської області» за загальною вартістю 1980552,86 грн.
  4. Передачу провести згідно діючого законодавства по акту приймання-передачі.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору