Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ  ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять четверта сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

03 березня 2023 року                                                                       

Про передачу вартості незавершених капітальних інвестицій та суми цільового фінансування на дату балансу з фінансової звітності по державному бюджету до фінансової звітності по місцевому бюджету

 

 Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Цивільного кодексу України, Закону Україну «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

  1.    У зв’язку з закінченням робіт по об’єкту «Будівництво водозабірної свердловини для господарсько-питного водопостачання» в с. Новоселівка Гадяцького району Полтавської області передати вартість виконаних робіт за кошти державного бюджету до комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади.
  2.  Цільове фінансування Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради отримане по КПКВК 2751570 «Реалізація Загальнодержавної цільової програми «Питна вода України» у сумі 756000,00 грн., що відображається у фінансовій звітності Балансу на 01.01.2023 року по державному бюджету  передати  до фінансової звітності місцевого бюджету на звітну дату Балансу 01.04.2023 року Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  3. Вартість незавершених капітальних інвестицій по об’єкту «Будівництво водозабірної свердловини для господарсько-питного водопостачання» в с. Новоселівка Гадяцького району Полтавської області у сумі 756000,00 грн., що відображається у фінансовій звітності Балансу на 01.01.2023 року по державному бюджету  передати  до фінансової звітності місцевого бюджету на звітну дату Балансу 01.04.2023 року Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору