Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять четверта сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

03.03.2023

 

Про відкриття додаткової групи в  закладі дошкільної освіти «Джерельце» Сергіївської сільської ради Полтавської області та введення нових штатних одиниць

 

Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України: «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», Наказу МОН України №1055 від 04.11.201 року (зі змінами внесеними згідно з Наказом Міністерства освіти і науки №544 від 20.05.2016 «Про затвердження типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів»), на підставі клопотання директора ЗДО «Джерельце» Сергіївської сільської ради Полтавської області Кладової В.В. від 21.02.2023 року, з метою створення додаткових місць в дошкільному навчальному закладі відповідно до потреб батьків, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії сільської ради з гуманітарних питань, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. В зв’язку з перенавантаженням кількості дітей в існуючих групах та наявності черги потребуючих відвідування закладу дошкільної освіти, відкрити з 03.04.2023 року в закладі дошкільної освіти «Джерельце» Сергіївської сільської ради додаткову вікову групу.
  2. Для функціонування третьої групи внести зміни до штатного розпису закладу дошкільної освіти «Джерельце» Сергіївської сільської ради.

3 Відділу освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради:

3.1 Створити належні умови для навчання та виховання дітей у додатковій групі;

3.2 Встановити наповнюваність додаткової групи залежно від вікової категорії дітей та допустимих норм наповнюваності.

  1. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради здійснювати фінансування пов’язані з відкриттям додаткової групи ЗДО «Джерельце» Сергіївської сільської ради.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Івко С.О.) Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору