Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять п’ята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

07.04.2023

Про втрату чинності рішень сесій Сергіївської сільської ради

Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши листи Державної регуляторної служби України: №736/20-23 від 06.03.2023 «Про втрату чинності рішення» та №875/20-23 від 15.03.2023 «Щодо втрати чинності рішення», з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та принципам державної регуляторної політики визначених статтями 4, 8, 34, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Вважати рішення тринадцятої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від 23 грудня 2021 року «Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Сергіївської сільської територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління» таким, що втратило свою чинність.
  2. Вважати рішення тридцять третьої сесії сьомого скликання Сергіївської сільської ради від 05  листопада 2019 року «Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам» таким, що втратило свою чинність.
  3. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному Веб-сайт Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору