Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять п’ята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

07.04.2023

 

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення на землі промисловості

 

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 20, 83, 65 Земельного кодексу України,  статтями 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Класифікатором видів цільового призначення земельних ділянок затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №821 від 28.07.2021, беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Сергіївське» - для встановлення водонапірної вежі та обслуговування артезіанської свердловини - на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування із земель для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ - 01.03.) комунальної власності з кадастровим номером 5320485900:00:006:0132 площею 0,2915 га зі зміною цільового призначення у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ – 11.04.), що розташована за межами с. Розбишівка на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.
  2. Рекомендувати :

2.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

2.2. Подати погоджений проєкт землеустрою на затвердження сільської ради.

 

  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення двадцять четвертої сесії восьмого скликання від 03.03.2023 р. «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення на землі промисловості», як неправомірно прийняте.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору