Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

         (двадцять шоста позачергова сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

23.05.2023

        

Про розроблення програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади

 

З метою забезпечення розроблення програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади, з урахуванням положень Конституції України та законодавства України, зокрема, Закону України «Про засади регіональної політики», ст. 15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної документації», Державною стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки та Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Утворити робочу групу з розробки програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади, згідно з додатком 1.
  2. Донести зміст рішення до відома Полтавської обласної військової адміністрації, шляхом надсилання його копії. Рішення опублікувати на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/, поширити у соціальних мережах, а також через засоби масової інформації із зазначенням, що пропозиції від громадськості приймаються впродовж 30 календарних днів з моменту оприлюднення рішення, але не пізніше 23 червня 2023 року.
  3. Участь громадськості у розробленні програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади буде забезпечена шляхом утворення тимчасового консультаційно-дорадчого органу з питань розроблення програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олега ДИЧКА.

 

Сільський голова                                                                                 Ігор ЛІДОВИЙ

 

                        Додаток 1

до рішення двадцять шостої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради від 23.05.2023 року

 

 

Склад робочої групи

з розроблення програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади

 

Прізвище, ім’я, по батькові

 

Посада, назва установи

 

Лідовий Ігор Григорович

-

сільський голова;

Гринь Ірина Ігорівна

-

начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради;

Білаш Світлана Миколаївна

-

відповідальна особа з цивільного захисту;

Нестеренко Тетяна Володимирівна

-

завідувач сектору містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Сергіївської сільської ради;

Москаленко Олександра Іванівна

-

директор «Центру надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради.

Секретар сільської ради                                                            Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору