Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

18 серпня 2023 року

 

Про передачу міжбюджетного трансферту у вигляді Іншої субвенції з бюджету Сергіївської сільської територіальної громади до бюджету Білозерської селищної територіальної громади

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про правовий режим воєнного стану», постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» (зі змінами), відповідно до рішенням двадцять другої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 21 грудня 2022 року «Про бюджет Сергіївської сільської територіальної громади на 2023 рік 1651800000 (код бюджету)». (зі змінами), враховуючи звернення Білозерської селищної військової адміністрації Херсонського району Херсонської області від 18.07.2023 р. №01-14/423, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати впродовж 2023 року із загального фонду бюджету Сергіївської сільської територіального громади (код бюджету 1651800000) міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції до бюджету Білозерської селищної територіальної громади Херсонського району Херсонської області (код бюджету 2151600000) в сумі 100 000 грн. (сто тисяч гривень 00 копійок) на відновлення пошкоджених/зруйнованих об’єктів житлової інфраструктури с. Правдине Білозерської територіальної громади Херсонського району Херсонської області внаслідок збройної агресії російської федерації, у тому числі на надання матеріальної допомоги постраждалим сім’ям від ворожих обстрілів.
  2. Доручити сільському голові (Лідовому І.Г.) укласти договір про передачу міжбюджетного трансферту згідно вимог чинного законодавства.
  3. Фінансовому відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Лободі В.Г.) внести відповідні зміни до розпису бюджету Сергіївської сільської територіальної громади на 2023 рік.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Сергіївської сільської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Смаль М.А.).

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору