Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

18.08.2023

 

Про затвердження Стратегії розвитку освіти  Сергіївської сільської територіальної громади на 2023-2027 рр.

 

Керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розширення умов для рівного доступу до високоякісної освіти та задоволення потреб Сергіївської сільської територіальної громади в особистісно-орієнтованій, інноваційній та конкуренто спроможній освіті сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Стратегію розвитку освіти Сергіївської сільської територіальної громади на 2023-2027 рр. (що додається).
  2. Визначити відділ освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради відповідальним виконавцем з реалізації Стратегія розвитку освіти Сергіївської сільської територіальної громади на 2023-2027 рр.
  3. Відділу освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Івко С.О.) подавати звіт про хід і результати виконання Стратегії розвитку освіти Сергіївської сільської територіальної громади на 2023-2027 рр. щорічно.
  4. Фінансовому відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Лободі В.Г.) забезпечити фінансування в межах коштів, передбачених на фінансування освітньої галузі на відповідний рік на виконання Стратегії розвитку освіти.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань Сергіївської сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                              Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору