Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

18.08.2023  

 

Про внесення змін у додаток до рішення дванадцятої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 03.12.2021 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради»

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 10 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» (у редакції розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.08.2023), з метою приведення у відповідність Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни: у додаток до рішення дванадцятої сесії Сергіївської сільської ради восьмого скликання від 03.12.2021 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради», а саме додати пункти:

- Призначення пільги на придбання палива, у тому числі рідкого, скрапленого балонного газу для побутових потреб 00157;

- Надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива 00155;

- Призначення пільги на оплату житла, комунальних послуг 01974.

  1. Спеціалісту І категорії виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р. та на постійну комісію з гуманітарних питань Сергіївської сільської ради.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору