Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

18.08.2023

        

Про розроблення детального плану території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області

 

З метою визначення планувальної організації і розвитку території, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10,19,20,21,29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.17 Закону України «Про основи містобудування» сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Розробити детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області (відповідно додатку 1)
  2. Замовником розроблення детального плану території для визначення земельної ділянки підбудівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області визначити Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради.
  3. Виконавчому комітету Сергіївської сільської  ради забезпечити організацію та проведення громадських слухань проекту детального плану території відповідно до вимог чинного законодавства.
  4. З метою забезпечення загальної доступності, виконавчому комітету Сергіївської сільської ради  розроблений детальний план території  розмістити на офіційному веб-сайтіhttp://sergiyvska-rada.gov.ua/, поширити у соціальних мережах, а також через засоби масової інформації із зазначенням, що пропозиції від громадськості приймаються впродовж 30 календарних днів з моменту оприлюднення рішення, але не пізніше 21 вересня 2023 року.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи .

 

Сільський голова                                                                                 Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору