Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять дев’ятої сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

04 жовтня 2023 року

        

Про затвердження Програми комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади регіональної політики», ст.15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної документації», Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки та Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму комплексного відновлення території Сергіївської сільської територіальної громади (далі – Програма), що додається.
  2. Начальнику фінансового відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради (Лобода В.Г.) передбачити кошти в бюджеті на виконання заходів Програми.
  3. Спеціалісту І категорії з організаційної роботи виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. оприлюднити це рішення на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Сільський голова                                                                               Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору