Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

04.10.2023                                                                             

Про припинення дії контракту та звільнення директора Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради ІЛЛЯШЕНКА Анатолія Олексійовича

 

Відповідно до ст. 25, ст. 26 ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8 ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальної громади Сергіївської сільської ради, затвердженого рішенням другої сесії сьомого скликання Сергіївської сільської ради10.02.2017 року, розглянувши пояснюючу записку директора СКП «Добробут» Сергіївської сільської ради, враховуючи, рекомендації постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити 05.10.2023 року дію Контракту від 29 березня 2019 з директором Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради ІЛЛЯШЕНКОМ Анатолієм Олексійовичем,згідно п. 8 ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, з підстави передбаченої п.п. «в» п. 6.3. розділу 6 «Контракту Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради з директором Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради» від 29 березня 2019 року «Внесення змін і доповнень до контракту та його припинення»: «невиконання обов’язків перед сільською радою щодо відрахувань до бюджету, а також порушення термінів здійснення обов’язкових платежів, у тому числі зборів, податків до Пенсійного фонду та інших установ, невиконання СКП «ДОБРОБУТ» зобов’язань щодо виплати заробітної плати працівникам чи недотримання графіка погашення заборгованості із заробітної плати, що призвело до здійснення виконавчих проваджень або арешту майна СКП «ДОБРОБУТ»».
  2. Звільнити 05.10.2023 року ІЛЛЯШЕНКА Анатолія Олексійовича з посади директора Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради згідно п. 8 ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, з підстави передбаченої п.п. «в» п. 6.3. розділу 6 «Контракту Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради з директором Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради» від 29 березня 2019 року «Внесення змін і доповнень до контракту та його припинення»«невиконання обов’язків перед сільською радою щодо відрахувань до бюджету, а також порушення термінів здійснення обов’язкових платежів, у тому числі зборів, податків до Пенсійного фонду та інших установ, невиконання СКП «ДОБРОБУТ» зобов’язань щодо виплати заробітної плати працівникам чи недотримання графіка погашення заборгованості із заробітної плати, що призвело до здійснення виконавчих проваджень або арешту майна СКП «ДОБРОБУТ»».
  3. Відповідно до чинного законодавства України, бухгалтеру СКП «Добробут» Сергіївської сільської ради у день звільнення здійснити нарахування та виплату всіх сум, що належать ІЛЛЯШЕНКОВІ Анатолію Олексійовичу.
  4. Виконання обов’язків директора Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради покласти з 06.10.2023 року на КЛЬОКТУ Тараса Івановича, інженера лісового господарства Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради.
  5. Директору Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради  ІЛЛЯШЕНКУ Анатолію Олексійовичу до 06.10.2023 року здійснити передачу документів, матеріальних цінностей, статутних документів, печаток, ключів від сейфів і службових приміщень Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради КЛЬОКТІ Тарасу Івановичу, інженерові лісового господарства Спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради за Актом приймання-передачі. Один примірник акту приймання-передачі надати відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору