Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

03.11.2023

Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад

 

Відповідно до пункту 33¹ статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 05 квітня 2023 року №217 «Про затвердження Примірних форм договорів про співробітництво територіальних громад та додаткових договорів про приєднання до співробітництва», розглянувши та обговоривши інформацію про підготовку проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Схвалити проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту з Гадяцькою міською радою, Великобудищанською сільською радою, Краснолуцькою сільською радою, Лютенською сільською радою, Петрівсько-Роменською сільською радою, Сергіївською сільською радою, в межах якого передбачається реалізувати спільний проект «Сучасні інтерактивні технології – потужний інструмент розвитку активності, компетенції та комунікації дітей з особливими освітніми потребами», право комунальної власності на який належить Гадяцькій міській територіальній громаді (проєкт Договору додається).
  2. Доручити сільському голові Сергіївської сільської ради Ігору Лідовому підписати договір, вказаний у пункті 1 цього рішення
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвиткуСергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору