Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

03.11.2023        

Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з території с. Качанове Сергіївської сільської ради

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про управління відходами»,  Постановами Кабінету Міністрів України №835 від 8 серпня 2023 року та №918 від 25 серпня 2023 року сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Провести  конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з території с. Качанове Сергіївської сільської ради.
  2. Затвердити склад Комісії з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради (відповідно додатку 1).
  3. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з вивезення побутових відходів з території с. Качанове Сергіївської сільської ради (відповідно додатку 2).
  4. Опублікувати оголошення на проведення конкурсу на офіційному веб-сайті http://sergiyvska-rada.gov.ua/поширити у соціальних мережах, а також через засоби масової інформації.
  5. Рішення Комісії з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів  подати на розгляд виконавчого комітету Сергіївської сільської ради
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

                                                                                      Додаток 1

до Рішення тридцятої сесії

                                                                                     восьмого скликання

Сергіївської сільської ради 

                                                                                   від 03.11.2023

 

СКЛАД

Комісії Сергіївської сільської ради з розгляду питань щодо підготовки та проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Сергіївської сільської ради

 

ДИЧОК

Олег Романович

 

-

заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова Комісії;

НЕСТЕРЕНКО

Тетяна Володимирівна

 

-

завідувач сектору містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, архітектор за освітою, секретар Комісії;

Члени комісії

ЛОБОДА

Валентина Григорівна

 

-

начальник фінансового відділу Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради, заступник Голови Комісії;

ХОПТИНСЬКА Тетяна Григорівна

 

-

староста Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради;

ГРИНЬ

Ірина Ігорівна

 

-

начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.

 

 

Секретар сільської ради                                                         Надія ІЛЛЯШЕНКО

 

 

                                                                                      Додаток 2

до Рішення тридцятої сесії

                                                                                     восьмого скликання

Сергіївської сільської ради 

                                                                                   від 03.11.2023

Подання заяви та конкурсних пропозицій

 Для участі у конкурсі учасники подають заяву, яка повинна містити таку інформацію:

  1. Номер та назву об’єкта конкурсу;
  2. Найменування юридичної особи або прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) фізичної особи - підприємця;
  3. Ідентифікаційний код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ або реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізичних осіб - підприємців (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті, зазначаються серія та номер паспорта);
  4. Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти.

До заяви додається конкурсна пропозиція, яка включає:

перелік документів, передбачений конкурсною документацією;

запропоновані учасниками конкурсу тарифи на збирання та перевезення побутових відходів, розраховані відповідно до затвердженого Кабінетом Міністрів України порядку.

          Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем.

          Конкурсні пропозиції, що надійшли після закінчення строку їх подання, передбаченого конкурсною документацією, повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

        Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій шляхом подання організатору відповідної заяви у письмовій чи електронній формі.

У разі відкликання конкурсної пропозиції учасник конкурсу подає заяву у довільній формі організатору конкурсу у письмовій чи електронній формі. Інформація про її отримання організатором конкурсу зазначається в журналі обліку протягом одного робочого дня після її отримання, про що повідомляється учаснику на його адресу електронної пошти.

У разі внесення змін (доповнення) до раніше поданої конкурсної пропозиції учасник конкурсу подає заяву про намір внесення змін і надсилає оновлену конкурсну пропозицію, яка реєструється організатором конкурсу в журналі обліку протягом одного робочого дня після її отримання, про що повідомляється учаснику конкурсу на його адресу електронної пошти.

Карта захисних споруд полтавської області

вгору