Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ  ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять перша позачергова сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

01.12.2023                                                                       

Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради

 

Керуючись статтею 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», з метою приведення у відповідність видів економічної діяльності КВЕД спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради додавши такі види КВЕД:

- 02.20 Лісозаготівлі;

- 39.00 Інша діяльність щодо поводження з відходами;

- 47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами.

  1. Виконуючому обов’язки директора спеціалізованого комунального підприємства «Добробут» Сергіївської сільської ради, Кльокті Тарасу Івановичу, забезпечити внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради.

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

секретар Сергіївської сільської ради                            Надія ІЛЛЯШЕНКО

Карта захисних споруд полтавської області

вгору