Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять третя сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

26.01.2024

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Крамарщина Сергіївської сільської ради  

 

Відповідно до статей 26,33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 185, 201 Земельного кодексу України, статей 1, 18 Закону України «Про оцінку земель», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Замовити виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах населеного пункту - село Крамарщина Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.
  2. Укласти договір на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах населеного пункту с. Крамарщина Сергіївської сільської ради.
  3. Покласти обов’язки з оформлення договору на сільського голову Лідового Ігоря Григоровича та доручити йому від імені Сергіївської сільської ради підписати договір, технічну документацію з нормативної грошової оцінки  та інші документи, які стосуються виготовлення нормативно-грошової оцінки  земель  населених пунктів сільської  ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку таз питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

 

Сільський голова                                                                                    Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору