Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять п’ята сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

10.05.2024

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,8 га

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 83, 126 Земельного кодексу України, статтями 13, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про земельний кадастр», розглянувши клопотання гр. Олексенка В.В. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства, що знаходиться в с. Степове на території Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, беручи до уваги висновки та рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Дозволити громадянину Олексенку Валерію Васильовичу виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,8 га, що знаходиться в с. Степове Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області, для ведення фермерського господарства та перебуває в постійному користування гр. Олексенка Валерія Васильовича.
  2. Рекомендувати гр. Олексенку В.В.:

2.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.2. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд сільської ради у встановленому законом порядку.

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору