Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять шоста позачергова сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

05.07.2024

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коркішко Н.І. площею 0,02 га

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 83, 126 Земельного кодексу України, статтями 13, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про земельний кадастр», розглянувши клопотання гр. Коркішко Н.І. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться в с. Розбишівка вул. Центральна, 36 Миргородського району Полтавської області, беручи до уваги висновки та рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Дозволити громадянці Коркішко Ніні Іванівні виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,02 га, що знаходиться в с. Розбишівка вул. Центральна, 36 Миргородського району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  2. Рекомендувати гр. Коркішко Н.І.:

2.1.Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.2.Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на розгляд сільської ради у встановленому законом порядку.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору