Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять шоста позачергова сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

05.07.2024

 

Про затвердження Акту приймання-передачі нерухомого майна (виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами), що знаходиться за адресою: Полтавська обл. Миргородський р-н., с. Качанове, вул. Промислова, 6 із власності АТ «Полтаваобленерго» в комунальну власність Сергіївської сільської територіальної громади

 

Керуючись частиною 5 статті 16, статтями 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Акт приймання-передачі нерухомого майна нежитлової будівлі, яка знаходиться за адресою: Полтавська область, Миргородський район, с. Качанове, вул. Промислова, 6 від АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» у комунальну власність Сергіївської сільської територіальної громади в якості благодійної допомоги від 02.07.2024 року.
  2. Прийняти в комунальну власність Сергіївської сільської територіальної громади нерухоме майно - виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, а саме:

- 4-х квартирний лінійний пост підстанції Глинсько-Розбишівська, (в технічному паспорті позначено літерою А2);

- сарай господарський лінійного посту Глинсько-Розбишівська, (в технічному паспорті позначено літерою Б1), що знаходяться за адресою: Полтавська область, Миргородський район, село Качанове, вул. Промислова, 6.

  1. Доручити сільському голові Лідовому І.Г. забезпечити державну реєстрацію речового права - права комунальної власності на нерухоме майно виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, що знаходяться за адресою: Полтавська область, Миргородський район, село Качанове, вул. Промислова, 6.
  2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради забезпечити прийняття матеріальних цінностей до комунальної власності.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних відносин та охорони природи.

 

Сільський голова                                                                              Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору