Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

30.08.2021                                                                                                         №90

 

Про взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов Сергіївської сільської ради, Кахички Олега Миколайовича

Відповідно пункту 2 статті ст. 30, статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні, статті 36, статті 39 Житлового Кодексу України, п.п.13,15 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР,  затверджених постановою Ради міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984р. №470, враховуючи рішення виконавчого комітету Краснознаменської сільської ради № 24 від 23.03.2012р. «Про взяття на пільговий квартирний облік Кахичка Олега Миколайовича», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Взяти на квартирний облік Сергіївської сільської ради особу, яка потребує поліпшення житлових умов, Кахичку Олега Миколайовича, 01.09.1993 р.н. та включити його до списку осіб, який потребує поліпшення житлових умов з 23.03.2012 року, як особу із числа дітей позбавлених батьківського піклування.
  2. Внести відповідний запис до книги обліку осіб, які перебувають на черзі на одержання житлових приміщень Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р.

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору