Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

29.10.2021                                                                                                        №111

 

         Про схвалення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік

         Відповідно до ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 05.02.2015р. №157-VIII «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України від 05.02.2015р. №156-VIII «Про засади державної регіональної політики», наказу Мінрегіону від 30.03.2016р. №75 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних та програмних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади» та заслухавши начальника відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І. М., виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Схвалити проєкт Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік (додається)
  2. Доручити відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради подати проєкт Плану соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської територіальної громади на 2022 рік на розгляд постійної комісії сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та затвердження сесією сільської ради.
  3. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Вербі А.В. оприлюднити це рішення на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

 

Сільський голова                                                                                   І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору