Menu

            ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

29.11.2021                                                                                                     №116

 

Про стан медичного обслуговування на території Сергіївської сільської ради

 Відповідно до ст. 32 (делеговані повноваження) Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та заслухавши звіти завідувача Сергіївської АЗПСМ лікар ЗПСЛ Ковальової К.О. та завідувача Розбишівської АЗПСМ лікар ЗПСЛ Сніжка О.М. про стан медичного обслуговування на території Сергіївської сільської ради, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Звіти завідувача Сергіївської АЗПСМ лікар ЗПСЛ Ковальової К.О. та завідувача Розбишівської АЗПСМ лікар ЗПСЛ Сніжка О.М. прийняти до відома (додається).
  2. Завідувачам Сергіївської АЗПСМ лікарю ЗПСЛ Ковальовій К.О. та Розбишівської АЗПСМ лікарю ЗПСЛ Сніжку О.М. продовжити роботу з реалізації комплексу заходів щодо попередження та стабілізації рівня інфекційної захворюваності, насамперед соціально-небезпечних хвороб: COVID -19, туберкульозу, онкозахворювань, ВІЛ/СНІДу.
  3. Завідувачам Сергіївської АЗПСМ лікарю ЗПСЛ Ковальовій К.О. та Розбишівської АЗПСМ лікарю ЗПСЛ Сніжку О.М. всіляко сприяти розширенню доступності та збільшенню обсягів безкоштовної кваліфікованої допомоги на селі, забезпечити пріоритет охорони здоров’я матері і дитини, продовжити реформування первинної ланки медичної допомоги, в тому числі на засадах сімейної медицини.

 

Сільський голова                                                                                  І.Г. Лідовий

 

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору