Menu

                                                                

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

РІШЕННЯ

 

18.07.2022                                                                                                          №80

Про надання дозволу Полтавській обласній філармонії щодо проведення благодійної концертної програми 30.07.2022 на підтримку Збройних Сил України на території Сергіївської сільської територіальної громади 

      

 Відповідно до підпункту 8 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши  та обговоривши звернення директора комунальної організації (установи, закладу) Центр культури та дозвілля Сергіївської сільської ради Богуславець Людмили Вікторівни про надання дозволу Полтавській обласній філармонії щодо проведення благодійної концертної програми 30.07.2022 для підтримки Збройних Сил України на території Сергіївської сільської територіальної громади, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

        

  1. Надати дозвіл Полтавській обласній філармонії щодо проведення благодійної концертної програми 30.07.2022 на підтримку Збройних Сил України на території Сергіївської сільської територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олега ДИЧКА.

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору