Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

30.01.2023                                                                                                          №9

Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про повну загальну середню освіту», Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 (із змінами), наказу Міністерства соціальної політики України від 26.03.2021 р. №151 «Про затвердження форм документів, необхідних для захисту прав дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, яка залишилися без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування», наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту від 25.09.2009 р. №3385 «Про затвердження Порядку взаємодії центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і служб у справах дітей у процесі встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол Комісії з питань захисту прав дитини від 16.01.2023 №1, «Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, що проживають на території Сергіївської сільської ради» (додається).
  2. Службі у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради:

2.1. Здійснювати контроль за вихованням, утриманням і розвитком дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

2.2. Готувати індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах щорічно та за потребою.

  1. Комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради:

3.1. Забезпечити соціальний супровід дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах фахівцям, згідно з чиним законодавством;

3.2. Надавати службі у справах дітей інформацію щодо соціального супроводу сімей щорічно до 20 грудня.

  1. Відділу освіти Сергіївської сільської ради:

4.1. Забезпечити право дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання;

4.2. Надавати службі у справах дітей інформацію про рівень розвитку та знань дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, наявність шкільного одягу та шкільного приладдя, систематичне відвідування уроків та своєчасне і якісне виконання домашніх завдань, відвідування дитиною гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь батьків у вихованні дітей, тощо щорічно до 20 грудня.

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

 

ПРОТОКОЛ  № 1

засідання комісії з питань захисту прав дитини

 

16.01.2023 р. с. Сергіївка

Головує

Олег ДИЧОК - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Заступник голови комісії:

Надія ІЛЛЯШЕНКО - секретар виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

Секретар:

Валентина ХРАПАЛЬ - начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

ПРИСУТНІ :

Члени комісії :

Юлія ЛОБОДА – фахівець з соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Сергіївської сільської ради

Світлана ІВКО - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та соціального захисту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

Андрій ПАСЬКО – поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами Миргородської РВП

Катерина КОВАЛЬОВА - завідуюча Сергіївської АЗПСМ, лікар ЗПСМ

Тетяна ХОПТИНСЬКА - староста Качанівського старостинського округу Сергіївської сільської ради

Олексій КОРКІШКО - староста Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради

Людмила ЛИТВИНОВСЬКА - юрист виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

 

Дичок Олег Романович, голова комісії, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, наголосив, що згідно ст. 35 ЗУ «Про запобігання корупції», у разі виникнення реального чи потенційного конфлікту інтересів у особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, прирівняної до неї особи, яка входить до складу колегіального органу (комітету, комісії, колегії тощо), вона не має права брати участь у прийнятті рішення цим органом. Надала можливість членам комісії оголосити, при необхідності, про конфлікт інтересів.

Заявників щодо конфлікту інтересів – 0.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини – сироти, Шмиголь Вероніки Олександрівни, 19.01.2010 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року– доповідач начальник служби у справах дітейХрапаль Валентина Іванівна.
  2. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини – сироти, Шмиголь Данила Олександровича, 26.12.2011 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року– доповідач начальник служби у справах дітей Храпаль Валентина Іванівна.
  3. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини – сироти, Найденко Вадим Володимирович Володимир Володимировича, 30.12.2008 року народження на період з 01 січня 2023року до 31 грудня 2023 року– доповідач начальник служби у справах дітей Храпаль Валентина Іванівна.
  4. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини – сироти Найденко Діани Володимирівни, 08.11.2010 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року– доповідач  начальник служби у справах дітей Храпаль Валентина Іванівна.
  5. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини – сироти, Марченко Руслани Вадимівни, 09.12.2005 року народження на період з 01 січня 2023 року до 09 грудня  2023 року– доповідач начальник служби у справах дітей Храпаль Валентина Іванівна.
  6. СЛУХАЛИ:

Храпаль Валентину Іванівну, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, малолітньої Шмиголь Вероніки Олександрівни, 19.01.2010 року народження  на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року.

ВИРІШИЛИ: Доручити начальнику ССД (Храпаль В.І):

1) тримати на контролі виконання індивідуального плану соціального захисти дитини-сироти, малолітньої  Шмиголь Вероніки Олександрівни,19.01.2010 року народження відповідно до поданих пропозицій

Голосували: «За» – 10; «Проти» – 0; «Утримались» - 0.

  1. СЛУХАЛИ:

Храпаль Валентину Іванівну, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, малолітнього Шмиголь Данила Олександровича, 26.12.2011 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року 

ВИРІШИЛИ:     Доручити ССД (Храпаль В.І):

  • тримати на контролі виконання індивідуального плану соціального захисти дитини-сироти, малолітнього Шмиголь Данила Олександровича, 26.12.2011року народження відповідно до поданих пропозицій.

Голосували: «За» 10; «Проти» – 0; «Утримались» - 0

  1. СЛУХАЛИ:Храпаль Валентину Іванівну. начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської радипро затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти Найденко Вадима Володимировича, 30.12.2008 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року.

ВИРІШИЛИ:     Доручити ССД (Храпаль В.І):

  • тримати на контролі виконання індивідуального плану соціального захисти дитини-сироти, Найденко Вадим Володимирович, 30.12.2008 року народження відповідно до поданих пропозицій.

Голосували: «За» – 10; «Проти» – 0; «Утримались» - 0

  1. СЛУХАЛИ:Храпаль Валентину Іванівну, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської радипро затвердження індивідуального план соціального захисту дитини-сироти, Найденко Діани Володимирівни, 08.11.2010 року народження на період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року ВИРІШИЛИ:     Доручити ССД (Храпаль В.І):
  • тримати на контролі виконання  індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, малолітнього  , Найденко Діани Володимирівни, , 08.11.2010 року народження відповідно до поданих пропозицій.

Голосували: «За» – 10; «Проти» – 0; «Утримались» - 0

  1. СЛУХАЛИ:Храпаль Валентину Іванівну, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської радипро затвердження індивідуальний план соціального захисту дитини-сироти, Марченко Руслани Вадимівни, 09.12.2005 року народження, на період з 01 січня 2023 року до 09 грудня 2023 року

ВИРІШИЛИ:     Доручити ССД (Храпаль В.І):

  • тримати на контролі виконання  індивідуального плану соціального захисти дитини-сироти, малолітнього  Марченко Руслани Вадимівни, 12.2005 року народження відповідно до поданих пропозицій.

Голосували: «За» – 10; «Проти» – 0; «Утримались» - 0

 

 

Голова комісії  з питань                                                    Олег ДИЧОК

захисту прав дитини

 

Секретар комісії з питань Валентина ХРАПАЛЬ

захисту прав дитини

Карта захисних споруд полтавської області

вгору